Siteul www.administrator-ieftin.ro apartine societatii Kondominium SRL. Aceasta in calitate de administrator si proprietar al siteului garanteaza o navigare sigura pe suprafata siteului. Informatiile cu caracter personal si materialele transmise catre firma prin intermediul siteului se supun prezentelor politici de confidentialitate, asa cum sunt ele prezentate in prezentul document. Totodata societatea garanteaza ca datele cu caracter personal vor fi folosite in scopul cerut, ele fiind protejate. Datele cu caracter personal nu pot fi divulgate tertelor persoane, decat in situatii exceptionale, descrise pe larg mai jos.

Se respecta dreptul la intimitate al utilizatorilor siteului, si al persoanelor care comunica pe cale electronica, folosind interfata prezentului site. Firma se obliga sa ia toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii datelor cerute, si facem tot ce ne sta in putinta, ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie pastrate intr-un mediu sigur, respectand legislatia in vigoare, legislatie ce se refera la confidentialitatea si pastrarea datelor cu caracter personal.

Generalitati privind informatiile cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii prezentului site

Pentru a beneficia de anumite servicii si produse de pe site-ul www.administrator-ieftin.ro, utilizatorii sunt rugati sa furnizeze date cu caracter personal cum ar fi: numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, acestea reprezentand categoria de Date cu caracter personal. Aceste date sunt colectate si stocate de administratorul siteului pentru identificarea clientilor siteului si utilizatorilor, permitand astfel folosirea serviciilor oferite, personalizate pentru fiecare individ in parte. Informatiile cerute de proprietarul si administratorul siteului sunt stocate intr-un mediu adecvat din punct de vedere al sigurantei datelor.

Pentru orice intrebari sau solicitari privind datele dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa va adresati firmei. Pe cale electronica ne puteti contacta pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau in scris pe adresa Bucuresti, SPECTRUM Business Center, Sos. Mihai Bravu 62A, corp B etaj 2 camera 7, sector 2.

Termeni legali

Informatiile cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii siteului pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal. Aceasta categorie cuprinde informatiile care se refera la utilizator ca persoana fizica, si ajuta la identificarea individuala in mod direct sau indirect.

Procesarea acestor informatii cu caracter personal de catre societatea Kondominium SRL reprezinta activitatile pe care societatea le desfasoara in privinta datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi colectarea, depozitarea, inregistrarea, stocarea, modificarea, stergerea sau blocarea conturilor de utilizator. In cazul Politicii de Confidentialitate tertii reprezinta companiile care nu se afla sub controlul direct sau indirect al societatii Kondominium SRL.

Siteul nu colecteaza datele dumneavoastra cu caracter personal care va identifica pe dumneavoastra ca individ, numai in cazul in care dumneavoastra oferiti aceste informatii in mod voluntar. Acestea sunt, numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa etc. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate si stocate de catre administratorul si proprietarul siteului va rugam nu trimiteti aceste date catre noi.

Siteul colecteaza numai informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra sunteti dispus sa le oferiti in mod voluntar, date utilizate la furnizarea de diferite servicii si produse prin intermediul siteului, si date care ne ajuta la imbunatatirea acestor servicii sau produse. Siteul colecteaza informatii cu caracter personal in mod direct cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon ,cat si informatii de identificare indirecte de gen “cookies”, informatii de sistem sau informatii referitoare la conexiune.

Administratorul siteului va poate solicita furnizarea de date cu caracter personal cum ar fi numarul de telefon, adresa de e-mail sau numele, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de serviciile si produsele oferite de societatea noastra si pentru a oferi informatii personalizate sau imbunatatiri privind serviciile si produsele oferite de siteul nostru.

Pentru ca datele cu caracter personal sa fie utilizate numai in scopul dorit de dumneavoastra si pentru a nu pune in pericol securitatea acestor date, acestea nu trebuie postate in comentarii sau pe forumuri de discutii. In cazul divulgarii acestor date pe caile mai devreme mentionate, administratorul siteului se dezice de orice raspundere sau responsabilitate in privinta datelor postate de dumneavoastra pe diferite siteuri sau forumuri publice.

Securitatea datelor cu caracter personal

Societatea Kondominium SRL se obliga sa ia toate masurile de securitate, conform legilor in vigoare pentru pastrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mediu sigur si in maxima siguranta. Informatiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastra pot fi accesate doar de personalul autorizat al Kondominium SRL, personalul tertelor companii ce furnizeaza servicii sau a unor parteneri de afaceri ai firmei. Toate aceste persoane sunt obligate sa aiba semnat un contract de acord valid pentru pastrarea in siguranta al informatiilor cu caracter personal. Persoanele responsabile pentru folosirea datelor dumneavoastra in orice fel, sunt obligate sa respecte prezenta Politica de Confidentialitate. Totodata persoanele angajate ale tertelor firme care ajung in contact cu informatiile dumneavoastra cu caracter personal sunt obligate sa aiba semnat un contract de non-divulgare si pastrare a datelor cu caracter confidential.

Utilizarea informatiilor si datelor cu caracter personal

Informatiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in mod voluntar siteului www.administrator-ieftin.ro vor fi utilizate doar in scopul cerut. Totodata aceste date pot fi utilizate pentru evaluarea, sprijinirea sau imbunatatirea serviciilor si produselor oferite. Datele pot fi utilizate si pentru intampinarea incalcarilor prevederilor de securitate a legilor si a termenelor in vigoare.

Societatea Kondominium SRL poate furniza datele sau informatiile dumneavoastra cu caracter personal companiilor cu care se afla in parteneriat de afaceri in urmatoarele situatii bine definite:

- Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate diferitelor corpuri de control ale guvernului in cazul in care legislatia in vigoare obliga administratorul siteului la furnizarea acestora. Aceasta situatie este posibila si in cazul in care firma noastra considera ca este necesara o asemenea actiune pentru a respecta legislatia in vigoare, sau ca mod de raspuns la actiuni legale, cereri. O asemenea situatie este valabila si in cazul in care societatea considera ca apara drepturile Kondominium SRL, ale clientilor sau a persoanelor implicate.

Modificarea sau stergerea informatiilor sau datelor cu caracter personal

Dumneavoastra ca utilizator al siteului si beneficiar al serviciilor oferite de prezentul site puteti cere modificarea, actualizarea sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal din sistemul nostru de stocare. Acest lucru il puteti face pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau in scris pe adresa Bucuresti, SPECTRUM Business Center, Sos. Mihai Bravu 62A, corp B etaj 2 camera 7, sector 2.

Politica firmei in cazul mesajelor de tip Spam

Mesajele de tip spam sunt mesajele de tip e-mail nesolicitate de dumneavoastra, care contin reclame sau materiale publicitare. Acestea ajung in cutia dumneavoastra postala fara acordul dumneavoastra ca utilizator.

Societatea Kondominium SRL se dezice de astfel de practici de marketing, si nu trimite materiale publicitare de tip Spam. Societatea noastra va poate informa despre modificarea sau imbunatatirea anumitor servicii sau produse in cadrul unui newsletter. Acest newsletter contine la subsolul paginii informatii clare privind dezabonarea de la acesta. Firma Kondominium SRL se obliga sa nu furnizeze datele dumneavoastra cu caracter personal tertelor societati care pot utiliza aceste informatii pentru trimiterea de mesaje tip Spam.

Stocarea informatiilor dumneavoastra cu caracter personal

Societatea Kondominium SRL poate stoca datele dumneavoastra cu caracter personal prin intermediul prezentului site intr-o baza de date. Aceste informatii sunt pastrate in baza de date pana cand se solutineaza cererile si informatiile cerute de dumneavoastra. Totodata acestea vor fi pastrate in baza de date pana la solutionarea diferitelor cereri, pentru imbunatatirea unor servicii, toate acestea fiind utilizate in conformitate cu legislatia in vigoare. Acest fapt implica retinerea datelor personale pentru o anumita de perioada de timp, dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi siteul. Dumneavoastra ca utilizator aveti dreptul de a cere stergerea datelor cu caracter personal.

Legatura si utilizarea serviciilor siteurilor conectate la serviciile www.administrator-ieftin.ro.

Firma Kondominium SRL poate avea legaturi de afaceri sau parteneriate cu diferite societatii detinatoare de siteuri. Acestea nu cad sub incidenta Politicilor de Confidentialitate mai sus mentionate. Folosind linkurile de pe aceste siteuri, administratorii acestora pot colecta date si informatii cu caracter personal. Inainte de a oferi informatii cu caracter personal acestor terti, fiti siguri ca sunteti de acord cu Politicile de Confidentialitate utilizate de aceste siteuri. Din punct de vedere legal siteul nostru nu poate fi tras la raspundere privind Politicile de Confidentialitate utilizate de aceste siteuri.

Societatea Kondominium SRL, administrator si proprietar al siteului www.administrator-ieftin.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza prezenta Politica de Confidentialitate fara a fi obligata sa instiinteze in scris utilizatorii siteului de eventualele modificari sau actualizari de continut. Modificarile efectuate vor fi regularizate si postate pe pagina de Politica de Confidentialitate din cadrul siteului.

Prin acceptarea conditiilor impuse de Politica de Confidentialitate a siteului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati date cu caracter personal operatorilor si administratorului prezentului site. Prin accesarea serviciilor si produselor oferite de prezentul site dumneavoastra acceptati Politica de Confidentialitate prezentata mai sus, si modurile de utilizare impuse de aceasta. Prin aceasta, dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord, ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie utilizate si folosite in modurile enumerate mai sus, tinand cont de Politica de Confidentialitate prezentata anterior pe larg.