Administrator-ieftin.ro va ofera si serviciul de plata a intretinerii cu card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), dupa ce veti alege aceasta metoda  veti fi directionat intr-o pagina securizata de plati online a procesatorului de plati Netopia Mobilpay . Detaliile cardului dvs nu vor ajunge la administrator-ieftin.ro sau la angajatii acestuia. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online Netopia Mobilpay.

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia Mobilpay. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Politica de refund:

Orice comandă aprobată de banca emitentă poate beneficia de procedura de refund partial sau total ,acest lucru facandu-se de comun acord intre administrator-ieftin.ro cu dvs.
Pentru orice detalii legate de legate de costurile la intretinere si politic de refund va rugam sa ne contactati la : Telefon/fax: 021/340.00.81 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Politica de confidentialitate

Cine colecteaza datele dumneavoastra personale?

Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este SC Cvartal Prest SRL din Bucuresti, Str. Aleea Barajul Iezeru 6A, parter, biroul 12, sector 3,telefon: 021/340.00.81


Informatii generale colectate de S.C Cvartal Prest SRL :

In momentul inregistrarii pe site-ul administrator-ieftin.ro , prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii ale www.administrator-ieftin.ro , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Cvartal Prest SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, administrator-ieftin.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numarul cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor administrator-ieftin.ro  si alte informatii prin care va pot identifica.

Administrator-ieftin.ro  utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Administrator-ieftin.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand administrator-ieftin.ro , cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora administrator-ieftin.ro  nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand administrator-ieftin.ro

 Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre administrator-ieftin.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul administrator-ieftin.ro , indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a va furniza serviciile platformei administrator-ieftin.ro, precum si pentru administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Tuturor persoanelor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenție, de opoziție, de a se adresa instanței competente și de plângere către autoritatea de supraveghere. În înțelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus menționate aparținând persoanelor vizate au următorul conținut:

1. Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la Operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta. Astfel, la cererea scrisă, semnată și datată a persoanei respective, trimisă pe adresa Organizatorului din România, București, sector 5, Aleea Barajul Iezeru 6A, parter, biroul 12, sector 3 , o dată pe an, în mod gratuit, societatea Cvartal Prest SRL. va confirma daca utilizează date care o privesc sau va înceta orice prelucrare a acestora.

2. Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:

(i) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

(ii) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
(iii) realizarea notificării către terțele persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operațiuni efectuate conform pct. (i) sau (ii), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat fața de interesul legitim care ar putea fi lezat. Astfel, societatea Cvartal Prest SRL. va rectifica, actualiza, bloca, șterge sau transforma în date anonime toate acele date a căror folosire nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001.

3. Dreptul de opoziție: Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop (reprezentând alin.2 al art.15 din legea 677/2001).

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Administrator-ieftin.ro  nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Administrator-ieftin.ro  poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs.;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Paralela45.ro  doar in masura in care este necesara asistenta lor.

- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei administrator-ieftin.ro  sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.


Nu vom divulga aceste date catre alte terte parti, exceptand cazul in care aceste parti sunt implicate in procesul de efectuare a unei rezervari sau achizitii pe pagina noastra web (incluzand aici si echipa noastra de customer service).


Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator
Administrator-ieftin.ro  confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.
 

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola; administrator-ieftin.ro  face toate eforturile necesare pentru a asigura protectia si securitatea datelor.Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

Va multumim ca folositi serviciile administrator-ieftin.ro . Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.